Декалцификатор с йоннообменна смола и препарат за почистване на кафемашини

декалцификатор с йоннообменна смола против котлен камък

Декалцификатор с йоннообменна смола (филтърна торбичка против котлен камък)

Филтърна торбичка с йонообменна смола за намаляване на твърдостта на водата. Омекотителната торбичка работи на йонообменен принцип, като задържа калциевите и магнезиевите йони (йоните, които определят твърдостта на водата) и освобождават натриеви йони. По този начин твръдостта на водата се довежда до нормални граници.

Има два вида размери в зависимост от количеството твърда вода, която може да се обработи.

  • Филтърна йоннообменна торбичка размер „S” за резервоар с обем макс. 2 л. Подходяща за малки кафемашини, кафе роботи и капсулни кафемашина
  • Филтърна йоннообменна торбичка размер „M” за резервоар с обем от 2 до 3 л. Подходяща за инстантни кафемашини, кафемашини с еспресо групи и кафе роботи, които са на доливане.

Единично опаковани в бариерно фолио и кутия. Декалцификаторната торбичка с йоннообменна смола е с размери „S” 60 гр в мокро състояние и размер „M” 120 гр в мокро състояние.

МУЛТИКАФ

Мултикаф е сухообразен препарат за почистване на кафемашини (еспресо групи на професионални и кафе роботи ) от нагар, налепи и остатъци от мляно кафе. Отпушва отворите на цедките от заседнали частици. Има избелващ ефект и премахва миризмата на прегоряло кафе. За ежедневна и седмична употреба.

Пластмасов буркан с капачка с термосвиваемо фолио. Опаковка от 300 гр

Защо да ползваме Декалцификатор с йоннообменна смола и Мултикаф?

  • Намалява твърдостта на водата
  • Почиства от нагар, налепи и остатъци от мляно кафе
  • Почиства кафемашината
  • Удължава живота на кафемашината: бойлер, уплътнения, маркучи
  • Подобрява вкуса и подсилва аромата на еспресото и толите напитки

Интересни факти

Кафемашините не са перфектни. Те приготвят страхотни напитки и не са програмирани да се почистват автоматично. Затова ние трябва да вземем нещата в свои ръце. Първият признак на замърсената кафемашина е необичайно горчиво и много гореща напитка. Добре е да почиствате професионалните кафемашина ежедневно с препарат за отстраняване на налепи и прегоряло кафе, а капсулните кафемашини (кафе роботи и малки кафе машини) за омекотяване на твърдостта на водата трябва да се ползват торбички за йоннообмена смола. Правилото е, че колкото повече използвате кафемашината, толкова по-редовно трябва да я почиствате.


Етикети

кафе за офиса, кафе, еспресо, кафе за магазина, мултикаф, кафемашина, вендинг машина, инстантни продукти, разтворими продукти, зърнено кафе, капсула, капсулно кафе, капучино, лате, 3в1, безплатна кафе машина

сок машини за хотели пловдив, сок машини за хотели слънчев бряг, сок машини хотели ол инклузив, evo espresso, coffee, cafe, kafe, mystery drinks, evo, frappe, lavazza, lavazza blue, декалцификатор, блок маса, хотели, coffee beans, capsule coffee, торбичка с йоннообменна смола, botanical, чай, кафе с фибри, плодово фрапе с фибри, еспресо с фибри, вендинг

Детайли

Мобилен:+359(0)895657706
Ел.поща: coffeservice@gmail.com
Сайт: www.cafe-bg.com

4135 с.Войводиново,
Стопански двор,
обл.Пловдив,
България