Безплатни професионална кафемашина и кафемелачки за заведения

кафемашини и кафемелачки

Ние разполагаме с професионални еспресо кафе машини - рециклирани и нови. Кафе машините са с 2 групи, автоматични и полуавтоматични в зависимост от нуждите на клиента.

Подходяща е за обекти с голямо натоварване.

Баристата е човек, запознат из основи с кафето. Знае не само всички сортове кафе и начините, по които е добре да бъдат приготвени, но и целия път на кафето - от кафеената ферма до чашката на клиента. Баристата трябва да умее както да приготвя кафе спрямо предпочитанията на даден клиент, така и да знае по какъв начин да го поднесе.

Разликата между барман и бариста е в това, че барманът може да приготви по много атрактивен начин различни коктейли с или без алкохол, като това според мен също е изкуство. Бариста има за цел освен да приготви вкусна и ароматна кафе напитка, да накара човека, който я пие, да се „пренесе” в красивите далечни страни, в които е отгледано и подбрано неговото кафе.

Защо да ползваме професионална кафе машина?

  • Имате професионален барист
  • Държите сам да си правите напитките
  • Еспресото изтича при висока налягане
  • Най-добрия начин за направата на еспресо

Кафемелачки

професионални кафемелачки

Фирма Кофи Сървис предлага различни кафемелачки според нуждите на клиента.


Етикети

кафе за офиса, кафе, еспресо, кафе за магазина, кафе машина, кафемашина, вендинг машина, инстантни продукти, разтворими продукти, зърнено кафе, капсула, капсулно кафе, капучино, лате, 3в1, безплатна кафе машина

evo, evo espresso, coffee, cafe, kafe, mystery drinks, evo, frappe, lavazza, lavazza blue, coffee beans, capsule coffee, rauch, botanical, чай, кафе с фибри, плодово фрапе с фибри, еспресо с фибри, вендинг

Детайли

Мобилен:+359(0)895657706
Ел.поща: coffeservice@gmail.com
Сайт: www.cafe-bg.com

4135 с.Войводиново,
Стопански двор,
обл.Пловдив,
България